ירקות אפויים של עדי
ירקות אפויים של עדי:
רכיבים:
מבחר ירקות כגון: גזר דלעת פטריות קישואים וחצילים (ניתן להוסיף כל ירק העולה על רוחכן)
תיבול:
מלח
פפריקה אדומה
גריל עוף
כורכום
2 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה:
מערבבים הכל ושמים שתי כפות של רסק עגבניות מעל מבלי לערבב את הרסק.
מכסים בנייר אפייה ומעל נייר כסף אוטמים טוב ושמים בתנור לשעה ב180 מעלות- בלי שמן בכלל...
אחרי שעה מוציאים מהתנור ומערבבים הרסק מצטמצם וזה יוצא ממש טעים..
כיצד נתייחס?
ירק חופשי בגדר ההגיון בזמן ארוחה והירקות הפחמימתיים נתייחס בהתאם (לדוגמא: 2-3 גזרים - מנת פחמימה)
